Många har nog vid det här laget märkt att vi har fått tillökning i sortimentet. I syfte till ständig förbättring har vi bl a tagit in produkter från amerikanska The Rag Company. Detta företag grundades i ett garage i Idaho, USA 1999 och har sedan växt till att sälja mikrofiber globalt.  Sedan start tillhandahåller företaget produkter av högsta kvalitet och att det är mikrofiber som genomsyrar företaget är något som illustreras av dess logotyp. Den föreställer nämligen en mikrofibertråd i genomskärning.

TRC med dess långa erfarenhet, gedigen kunskap och  möjlighet att erbjuda ett brett sortiment av mikrofiberdukar är ett givet val som samarbetspartner för oss.  Företaget tillhandahåller en stor variation av olika sorter, storlekar, struktur avsedda för alla tänkbara syften. Dessutom erbjuder TRC, som sagt, hög kvalitet och värde för pengarna. De produkter har TRC tagit fram i samarbete med fabriker i Sydkorea och Kina.

“To ensure your satisfaction we guarantee our products and ensure excellence in value and service”.

                                                                                                                                                                                             – The Rag Company

Som ett resultat av allt detta passar TRC:s produkter väl in i vårt sortiment och kompletterar våra övriga bilvårdsprodukter, anser vi.

Kolla in The Rag Companys mikrofiberdukar här eller lär känna TRC bättre genom deras kanal på YouTube.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *