fbpx

Om Glanol

Kvalitet

Med Glanol har det avgörande steget mot en ny generation av rengörings- och hygienprodukter tagits. Den mycket noggranna bearbetningen och den särskilda blandningen av högkvalitativa råmaterial gör att Glanols produkter ger ytor effektiv rengöring, vård och skydd.

Produktionsprocessen är noggrant kontrollerad hela vägen från val av råvara till blandningsprocess och buteljering och utförs i ett kvalitetslaboratorium. Den processoptimerade produktionen och utvecklingen av Glanol-produkterna är uteslutande utförda i Tyskland. Kontinuerlig forskning och utveckling för att optimera produkternas egenskaper, samt för att minska miljöpåverkan är viktiga grundvalar för Glanol.

Miljö

Medlem av den internationella paraplyorganisationen A.I.S.E. för producenter av rengörings- och hygienprodukter.

Som medlem av denna organisation måste en rad kriterier på säkerhet och miljövänlighet, vilket innebär att Glanol arbetar bl a för:

  • Reducering av CO2-utsläpp, energi och vattenförbrukning i produktionen.
  • Noggrant urval av råvaror och leverantörer enligt enhetliga kriterier.
  • Optimering av förpackningsmaterial
  • Främja hälsa och säkerhet för anställda, konsumenter och kunder.

Våra kunder

Världen över, från Sverige i norr till Sydafrika i söder, från Canada i väster till Japan i öster, finns våra kunder – privatpersoner såväl som företag. Bland våra företagskunder återfinns en rad kända varumärken, bl a mässingsbruken Skultuna och Gusum (o eftr) (Sverige), US Air Force (det amerikanska flygvapnet), Bayerisches Hauptmünzamt (det tyska myntverket), Montblanc (Tyskland), OA1710 (Frankrike), Herrmans Oy (Finland), De Bijenkorf (Nederländerna) m fl.