En handhållen en skumspruta med beteckningen IK FOAM Pro 2, med mycket hög kvalitet designad för rengöringsuppgifter inom olika sektorer. Redan vid första anblicken ger skumsprutan ett stabilt intryck och en känsla av kvalitet.

Den har en stabil fot för större stabilitet för att minska risken för att den tippar över om man ofrivilligt kommer åt den när man ställt den ifrån sig. Behållaren är genomskinlig så att innehållet lätt kan identifieras och har också en bred öppning för smidig påfyllning utan spill. Skumsprutan har även en säkerhetsventil inställd på 3 bar. När man fyllt på sin spruta och pumpar så släpper denna ventil ut överflödig luft när trycket har kommit upp i rätt nivå.

Färgindikatorer medföljer, vilka kan sättas på änden på handtaget för att ge möjlighet att identifiera innehållet i behållaren.

Säkerhetslås finns även lättillgänglig för att kunna blockera sprayfunktionen.

Med skumsprutan medföljer tre munstycken (orange, grå och grön). Dessa gör det möjligt att variera typen av skum och man tillåts välja mellan vått, medium eller torrt skum. Munstycket sitter på insidan och är lätt att bytas ut utan att man behöver skruva isär någonting, förutom själva locket förstås.

Skumsprutan bidrar med ett tätt, permanent skum som är idealiskt för professionell rengöring, som t ex sanitet- och duschutrymmen, storkök, desinfektionsarbeten eller fordonstvätt.

Med användningen av skummet uppnås en ökad kontakttid mellan kemikalien och ytan som ska rengöras. Man kan även rengöra textilier och klädsel utan överdriven blötläggning som skapar uppkomsten av svamp och bakterier, och man har även bättre visuell kontroll över den sprayade ytan.

Den enkla manuella monteringen och demonteringen av skumsprutan möjliggör ett komplett underhåll utan användning av verktyg.

Hur man fixar det perfekta skummet

Du hittar IK Foam Pro 2 här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *