Att polera rostfritt kan vara besvärligt. Rostfria ytor, som t ex diskbänkar, kan vara minst sagt svåra att få upp glansen på och det blir ofta flammigt när man försöker torka efter att man haft på vatten.  Då kommer MetaGlynt metallpolish verkligen väl till hands. Det är en produkt som kommer från en av våra samarbetspartners i Storbritannien. Detta polermedel är mycket användarvänligt då man slipper hårt gnuggande och den inte har någon stark doft som stör luktsinnet.

MetaGlynt metallpolish ger hög glans och har den perfekta konsistensen för ett flytande putsmedel. Vid normal användning blir det inte en massa dropp och kladd, vilket är en stor fördel. Man vill ju inte behöva städa upp efter sig i onödan och ha dubbelt jobb. MetaGlynt metallpolish är alltså inte för tunnflytande men har samtidigt inte heller för tjock konsistens så att den klumpar sig. Konsistensen möjliggör även att man kommer åt i annars svårtillgängliga ställen.

Förutom till  att polera rostfritt stål fungerar MetaGlynt även förträffligt till att putsa andra metaller som mässing, brons, koppar, aluminium, zink, krom och inte minst borstad metall. OBS! Använd ej på pläteringar (dvs en metallyta med överdrag av något slag).

Den mycket prisvärda flaskan innehåller 300 ml och Du hittar den här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *