Idag skulle vi gärna vilja tipsa Er om vår nya polerduk av mikrofiber som nu finns att köpa i webshopen. Den kantlösa duken har måtten 30 x 38 cm och finns att tillgå i grön eller vit färg. Tillsammans med något av de två alternativen metallpolish från GLANOL blir handpoleringen av Era käraste föremål ännu lättare. “Kan det bli lättare?”, var det säkert någon som frågade sig nu.

Vi har noga utvalt denna polerduk av mikrofiber som komplement till våra olika polermedel p g a dess textur och dess behändiga storlek vilket gör den till ett utmärkt hjälpmedel vid handpolering av alla tänkbara obehandlade metaller.

Applicera

Börja med att applicera sparsamt GLANOL metallpolish eller GLANOL Ultra Soft med hushållspapper. GLANOL är drygt så det krävs inte mycket av polermedlet för att ge ett utmärkt resultat. Hellre för lite än för mycket kan vara en tumregel.  Att använda hushållspapper först är för att slippa smutsa ned polerduken i onödan då det tenderar att bli svart av smuts och rester från polermedel. Det går dock bra att tvätta mikrofiberduken upp till 95 grader om man så önskar och när det finns behov av det. För att bevara mikrofiberdukarna i bästa skick så följ våra tvättrekommendationer.

Rengör

När polermedlet applicerats påbörjar man rengöring av föremålet från oxidering och smuts och slänger sedan pappret i brännbart avfall för miljöns skull. Spola alltså ej ned det i toaletten.

Polera

Avsluta till sist med att polera upp till högglans med den effektiva polerduken. Förutom en fantastisk glans kommer ytan även ges ett långtidsverkande ytskydd vilket förutom själva skyddet mot oxidering, korrosion och vattenfläckar, även kommer underlätta framtida underhåll.

100% nöjd

Vi garanterar att Du kommer bli nöjd med resultatet, så har Du inte redan införskaffat polerduken så se till att göra det nu. Vi har även sett till att det även finns en 5-pack till ett fördelaktigt pris.

Lycka till med poleringen!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *